Hulmur

Hvorfor?

En hulmursisolering er i langt de fleste tilfælde den bedste investering, du kan foretage på dit hus! Vi opererer med tilbagebetalingstider på 2 – 3 år og en komfortforbedring, der mærkes tydeligt dagen efter isoleringen.

Hvordan?

Hulmursisoleringen virker varmebesparende på to måder: den isolerer den varmestrøm, der ledes gennem de faste materialer – transmissionsvarmen – og den bremser det blæsevejr, der ventilerer varmen væk i den tomme hulmur – konvektionen. Uanset om facaden er ny eller gammel, så er den helt sikkert utæt, og derfor er der som oftest mere blæst i hulmuren end der er udenfor!

Hvad skal jeg vælge?

Hulmuren er oprindelig opfundet for at bryde vandtransporten gennem facaden – derfor er det en dårlig ide at fylde den med materialer, der kan transportere vand! Mineraluld består af IKKE sugende fibre, og er derfor det oplagte valg til hulmuren.

Vi isolerer hulmurene gennem huller i facaden i det omfang, der er nødvendigt for at sikre en god fyldning. Vi laver hullerne og vi lukker dem også igen. Vi kan ikke reparere usynligt – men næsten!

Ring på tlf. 61 67 72 99, eller

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.